cipramil (celexa) stories,, lundbeck, Our story., psychiatry, Random, Shanes story.

Hello Copenhagen.

Mit navn er Leonie, og min søns navn var Shane Clancy. Han dræbte sig selv og en anden ung mand den 6. august 2009. Han havde været på Cipramil i 17 dage.
Han havde ingen voldelig forhistorie, faktisk var der ikke skabt vold i ham, og jeg er overbevist om, at Cipramil fik ham til at begå udåden.
Juryen ved den efterfølgende undersøgelse kom frem til en åben dom (afslog en selvmords dom).
Professor David Healy, der udtalte sig som ekspert vidne under sagen, fastslog helt klart, at dette kan ske for en lille minoritet af mennesker, der kan få en frygtelig reaktion af antidepressiver.
Selv om problemet som sådan kan synes lille, bliver det stort, taget i betragtning at millioner af mennesker verden over behandles med disse præparater.
Efter retssagen om Shane udtalte Lundbeck (producenten af Cipramil) på irsk tv, RTE news, at deres middel ikke kunne være skyld i handlingen, og at der ikke var nogen beviser til støtte for vores klage, til trods for at de i deres produktresumé til lægerne skriver om risikoen for selvmord/drab ved indtagelse af præparatet!
Det irske psykiatri selskab gik i medierne for at underkende eksperternes meninger som spekulative.
Den irske Lægemiddelstyrelse udtalte, at indlægssedlen til patienterne gav tilstrækkelig advarsel, og at det ikke var nødvendigt med en black box advarsel i Irland, ligesom der er i Canada og USA.
Timothy Dinan, der var den mest højrøstede i tilbagevisningen af vores klage, er medlem af Det irske Psykiatri selskab, medlem af den irske Lægemiddelstyrelse og modtager honorarer (betaling) fra Lundbeck…så hvad siger det dig?
Er der tale om korruption?
Leonie

2 thoughts on “Hello Copenhagen.”

  1. Yes, it is corruption ..
   My thoughts to you and hope that you stand through the storm and get redress for your boy.

   Thank you Anni,
   I don’t speak Danish but have translated it for everyone. Your country is beautiful, (apart from Lundbeck that is) and the people are lovely.
   Leonie

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s